@misc{Barłowska_Joanna_Bogusława_Substancje, author={Barłowska, Joanna Bogusława and Brodziak, Aneta and Domaradzki, Piotr (technolog żywności) and Florek, Mariusz (1968- ) and Jabłońska-Ryś, Ewa and Kaliniak, Agnieszka and Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) and Kędzierska-Matysek, Monika and Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) and Kowalczyk, Marek (1948- ) and Krawiec, Aneta and Król, Jolanta (zootechnik) and Materska, Małgorzata and Niedźwiedź, Iwona and Polak, Magdalena (weterynaria) and Ryszkowska-Siwko, Małgorzata and Sachadyn-Król, Monika and Sawicka-Zugaj, Wioletta and Skałecki, Piotr and Stanek, Piotr (zootechnik) and Stasiak, Dariusz M. and Teter, Anna and Topyła, Barbara and Waśko, Adam and Wójciak, Karolina M. and Zdrzałek, Katarzyna and Żółkiewski, Paweł}, howpublished={online}, publisher={Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)}, language={pol}, type={e-książka}, title={Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym}, keywords={jakość żywności, opakowania aktywne i inteligentne, produkcja żywności, składniki odżywcze, wartość odżywcza, żywność prozdrowotna, biologia, inżynieria i technika, rolnictwo i leśnictwo, praca zbiorowa}, }