Title:

Leatherhead Food Research

Publisher:

Leatherhead Food Research

Place of publication/creation:

Leatherhead

Access date:

2011.03.24

Abstract:

Leatherhead Food Research, założona w 1919 roku, z siedzibą w pobliżu Londynu w Wielkiej Brytanii, jest niezależną organizacją, dostarczającą innowacyjne badania naukowe oraz usługi doradcze, wytyczne, etc. Usługi Leatherhead Food Research przyciągnęły około 1500 firm na całym świecie, które stanowią "Who is who" globalnego przemysłu spożywczego, poczynając od dużych międzynarodowych firm po małe i średnie przedsiębiorstwa. Leatherhead Food Research oferuje praktyczne porady, dostosowane doradztwo, badania i usługi zorientowane na ścisłe wsparcie dostosowane do potrzeb zarówno strategicznych i codziennych. Usługi te skoncentrowane są wokół pięciu głównych platform, z których każda reprezentuje kluczowy obszar wiedzy: innowacje w żywności; żywienie; bezpieczeństwo żywności; światowe regulacje w zakresie żywności; konsumenci.

www comment:

Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.

Source:

click here to follow the link

Digital copy identifier:

DIGONLINE001907

Subject and Keywords:

technologia żywności ; bezpieczeństwo żywności ; badania żywności ; konsumenci

Language:

eng

KBN:

Technologia żywności

UKD:

63 Rolnictwo

Format:

text/html

Sponsorship:

Synat

×

Citation

Citation style: