Cereal Foods World
CFW
Grider, Jody
AACC
St. Paul, MN
2000-
Cereal Foods World (CFW) jest czasopismem dostarczającym najbardziej aktualne informacje o produktach i przemyśle spożywczym. Autorami tekstów publikowanych w czasopiśmie są profesjonaliści z praktycznym doświadczeniem. Tematyka artykułów publikowanych w CFW obejmuje nauki o żywności produkowanej na bazie zboża, technologii i rozwoju nowych produktów. Czasopismo zawiera artykuły, które koncentrują się na postępach w naukach o żywności na bazie zbóż i stosowania osiągnięć do rozwoju produktów i metod produkcji żywności. Subskrypcja CFW jest możliwa w dwóch formatach - w wersji drukowanej i online. Na stronie dostępne są spisy treści i abstrakty artykułów z lat 2000-2010.
Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.
kliknij tutaj, żeby przejść
DIGONLINE002252
technologia żywności ; czasopisma ; bezpieczeństwo żywności ; zboża
eng
Technologia żywności
63 Rolnictwo
text/html
0146-6283
Synat
Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.
Styl cytowania: Chicago ISO690