Journal of the Science of Food and Agriculture
Society of Chemical Industry ; Wiley & Sons, Inc.
1950-
2012
"Journal of the Science of Food and Agriculture" jest międzynarodowym, recenzowanym czasopismem wydawanym przez Wiley & Sons, Inc. w imieniu Society of Chemical Industry. Publikuje prace z zakresu chemii żywności i biotechnologii. Spisy treści poszczególnych numerów oraz abstrakty prac są udostępniane nieodpłatnie. Dostęp do pełnych tekstów artykułów jest płatny.
Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.
wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-JSFA.html
DIGONLINE002547
chemia ; czasopisma ; chemia żywności ; biotechnologia
eng
Nauki chemiczne
54 Chemia. Krystalografia. Mineralogia
text/html
1097-0010
Synat
This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.
Citation style: Chicago ISO690