Object

Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.
Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.

Title: Przemysł Spożywczy

Date:

2006-

Contributor:

Imbs, Bogusław

Publisher:

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego ; Wydawnictwo SIGMA-NOT

Place of publication/creation:

Warszawa

Access date:

2012.07.12

Abstract:

Przemysł Spożywczy jest fachowym miesięcznikiem wydawanym przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. Na łamach periodyku publikowane są artykuły wysokiej klasy ekspertów specjalizujących się w zagadnieniach gospodarczych i rynku żywnościowego, techniki i technologii, bezpieczeństwa i oceny jakości żywności, prawodawstwa, badań konsumenckich i wielu innych. Miesięcznik ma charakter opiniotwórczy; dedykowany jest środowisku związanemu z przetwórstwem rolno-spożywczym i rynkiem żywności. Przemysł Spożywczy znalazł się na liście czasopism punktowanych Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego. Czytelnikami Przemysłu Spożywczego są technolodzy, kadra zarządzająca, inżynierowie i pracownicy działu rozwoju dużych, średnich i małych firm wszystkich branż przetwórstwa spożywczego, jednostki kontrolujące i certyfikujące, laboratoria, administracja rządowa i samorządowa, placówki naukowo-badawcze, środowisko akademickie. Na stronie WWW wydawcy znaleźć można spisy treści i streszczenia artykłów z lat 2006-2012.

Source:

click here to follow the link

Digital copy identifier:

DIGONLINE002351

Language:

pol

KBN:

Technologia żywności

UKD:

63 Rolnictwo

Format:

text/html

Resource Identifier:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:203212

ISSN:

0033-250X

Sponsorship:

Synat

Object collections:

Last modified:

Oct 23, 2018

In our library since:

Dec 21, 2012

Number of object content hits:

82

Number of object content views in HTML format

25

All available object's versions:

https://www.jbc.bj.uj.edu.pl/publication/214575

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Przemysł Spożywczy Oct 23, 2018
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information