Title:

Journal of food composition and analysis : an international journal

Contributor:

Crews, J.

Publisher:

Elsevier

Date:

1987-

Access date:

2012

Abstract:

"Journal of Food Composition and Analysis " jest międzynarodowym czasopismem wydawanym jako dwumiesięcznik przez Elsevier, w porozumieniu z INFOODS oraz United Nations University Food and Agriculture Organization of the United Nations. Publikuje wyniki badań z zakresu chemii żywności, biotechnologii i dziedzin pokrewnych. Spisy treści poszczególnych numerów oraz abstrakty prac są udostępniane nieodpłatnie. Dostęp do pełnych tekstów artykułów jest płatny.

www comment:

Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.

Source:

click here to follow the link

Digital copy identifier:

DIGONLINE002991

Subject and Keywords:

chemia ; chemia żywności ; czasopisma ; biotechnologia

Language:

eng

KBN:

Nauki chemiczne

UKD:

54 Chemia. Krystalografia. Mineralogia

Format:

text/html

ISSN:

0889-1575

Sponsorship:

Synat

×

Citation

Citation style: