Obiekt

Tytuł: L'Art de trancher la viande et toutte(s) sorte(s) de fruit(s)à la mode italienne et nouvellement à la françoise

Autor:

Vontet, Jacques

Data:

1669

Typ zasobu:

rękopis

Miejsce wydania/powstania:

Lyon

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, Berol. Ms. Gall. Qu. 144

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGORP012910 ; DIGORP000583

Zakres:

17 w.

Język:

fre

Status prawny:

Domena publiczna (public domain)

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Powiązania:

Pełny opis zobacz: Fibula

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:397

Źródło finansowania:

Biblioteka Jagiellońska

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

9 maj 2023

Data dodania obiektu:

26 sty 2010

Liczba wyświetleń treści obiektu:

350

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

291

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://www.jbc.bj.uj.edu.pl/publication/425

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji