Kruk, Hanna ; Krzyżanowski, Tadeusz ; Kwasek, Mariola ; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Bezpieczeństwo żywnościowe i różnorodność biologiczna w rolnictwie
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Rolnictwo Polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : Program Wieloletni 2015-2019 ; Monografie Programu Wieloletniego ; 63
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 001557
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
May 15, 2018
May 15, 2018
5
https://www.jbc.bj.uj.edu.pl/publication/534705
Gulbicka, Bożena Kwasek, Mariola Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola Prandecki, Konrad Zegar, Józef Stanisław (1940- ) Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red. Summa Linguae. Tł.
Borowski, Marek Kwasek, Mariola Kowalewska, Maria Teresa Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Gajos, Edyta Zegar, Józef Stanisław (1940- ) Kwasek, Mariola Prandecki, Konrad Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red. Kwasek, Mariola. Red. Summa Linguae. Tł.
Hryszko, Krzysztof Łopaciuk, Wiesław Pawlak, Karolina Rosiak, Ewa Szajner, Piotr Zawadzka, Danuta Świetlik, Krystyna Mikuła, Aneta Świetlik, Krystyna. Red.
Kwasek, Mariola. Red.
Szajner, Piotr. Red. Rosiak, Ewa