Barłowska, Joanna Bogusława ; Brodziak, Aneta ; Domaradzki, Piotr (technolog żywności) ; Florek, Mariusz (1968- ) ; Jabłońska-Ryś, Ewa ; Kaliniak, Agnieszka ; Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) ; Kędzierska-Matysek, Monika ; Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) ; Kowalczyk, Marek (1948- ) ; Krawiec, Aneta ; Król, Jolanta (zootechnik) ; Materska, Małgorzata ; Niedźwiedź, Iwona ; Polak, Magdalena (weterynaria) ; Ryszkowska-Siwko, Małgorzata ; Sachadyn-Król, Monika ; Sawicka-Zugaj, Wioletta ; Skałecki, Piotr ; Stanek, Piotr (zootechnik) ; Stasiak, Dariusz M. ; Teter, Anna ; Topyła, Barbara ; Waśko, Adam ; Wójciak, Karolina M. ; Zdrzałek, Katarzyna ; Żółkiewski, Paweł
Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym
Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 004626
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin
Apr 19, 2023
Apr 19, 2023
1
https://www.jbc.bj.uj.edu.pl/publication/956358
Bojanowska, Monika Brodowska, Marzena Sylwia Jackowska, Izabella Sachadyn-Król, Monika
Małecka, Maria (ekonomia) Samotyja, Urszula Dankowska, Anna Jasińska, Iwona Klensporf-Pawlik, Dorota Sielicka-Różyńska, Maria Zieliński, Ryszard (1951- ) Zmudziński, Wojciech Małecka, Maria (ekonomia) Red. Samotyja, Urszula Red.
Babicz, Marek Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga Red. Szymanowska, Urszula Red.
Babicz, Marek Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga Red.
Babicz, Marek. Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red.
Morkis, Grażyna. Red. Balon, Urszula Kowalski, Ryszard