Babicz, Marek. Red. ; Nowakowicz-Dębek, Bożena. Red. ; Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)
Seria: Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 004753
Dec 21, 2023
May 18, 2023
0
https://www.jbc.bj.uj.edu.pl/publication/956762
Edition name | Date |
---|---|
Wybrane zagadnienia z zakresu ochrony i zagrożeń środowiska. T. 2 | Dec 21, 2023 |
Borek, Agnieszka Wróblewski, Emil Sosnowska, Anna (ochrona środowiska) Rybicka, Anna (prawo) Świat, Piotr Siwior, Przemysław Borek, Agnieszka. Red. Wróblewski, Emil Red.
Barłowska, Joanna Bogusława Brodziak, Aneta Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Florek, Mariusz (1968- ) Jabłońska-Ryś, Ewa Kaliniak, Agnieszka Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) Kowalczyk, Marek (1948- ) Krawiec, Aneta Król, Jolanta (zootechnik) Materska, Małgorzata Niedźwiedź, Iwona Polak, Magdalena (weterynaria) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sachadyn-Król, Monika Sawicka-Zugaj, Wioletta Skałecki, Piotr Stanek, Piotr (zootechnik) Stasiak, Dariusz M. Teter, Anna Topyła, Barbara Waśko, Adam Wójciak, Karolina M. Zdrzałek, Katarzyna Żółkiewski, Paweł Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja
Hnydiuk-Stefan, Anna. Red.
Hnydiuk-Stefan, Anna. Red.