- Tendencje w spożyciu żywności w krajach rozwijających się na tle rozwoju społeczno-gospodarczego
Object's details: Tendencje w spożyciu żywności w krajach rozwijających się na tle rozwoju społeczno-gospodarczego
PDF
Description
- Title:
- Creator:
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- Description:
- www comment:
- Source:
- Subject and Keywords: ; ; ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Download:
- Location of original document:
- Resource Type:
- Other editions: IERiGŻ
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016632817405067
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc.bj.uj.edu.pl:187379
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Rozwój w dobie globalizacji
Date:2010
Type:książka
Contributor:Bąkiewicz, Anna. Red.; Żuławska, Urszula (1952- ). Red.
New Agriculturist
Date:2011.03.16
Contributor:Thorp, Susanna
Moc, niemoc i przemoc
Creator:Mroziewicz, Krzysztof (1945- )
Date:2005
Type:e-książka
Problemy wyżywienia w krajach rozwijających się
Creator:Gulbicka, Bożena
Date:2009
Type:e-książka
Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej
Creator:Kwasek, Mariola
Date:2010
Type:e-książka
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (17), Ocena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego
Creator:Kwasek, Mariola; Brzostek-Kasprzak, Bożena; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa); Piotrowski, Walerian (1950- )
Date:2012
Type:e-książka
Contributor:Kwasek, Mariola. Red.