Filters

Search for: [Abstract = "Rocznikach Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ukazywały się do 2011 roku. Czasopismo było redagowane przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Obecnie czasopismo ukazuje się pod tytułem Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno\-Spożywczego. Na łamach periodyku zamieszczano oryginalne prace naukowe i prace przeglądowe, dotychczas nie publikowane, w językach polskim lub angielskim, związane tematycznie z przetwórstwem mięsnym i tłuszczowym, obejmujące w szczególności następujące zagadnienia\: surowcowe\; technologia\; inżynieria procesowa i maszynoznawstwo\; chemia i biochemia\; higiena i mikrobiologia techniczna\; jakość\; ochrona środowiska\; ekonomika. Ponadto mogą być zamieszczane komunikaty naukowe z aktualnie wykonanej pracy, bądź przedstawiające omówienie tematyki sympozjów, kongresów lub konferencji naukowych, w których autor uczestniczył. Czasopismo jest referowane przez CABI Information, Wallingford, Oxon, Wielka Brytania i AGRO\-LIBREX. Na stronie WWW znaleźć można spisy treści i streszczenia artykłów z lat 2003\-2007."]

Number of results: 1

Items per page:

This page uses 'cookies'. More information