Object

Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.
Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.

Title: Canadian Institute of Food Science and Technology

Date:

cop. 2011

Publisher:

Canadian Institute of Food Science and Technology

Place of publication/creation:

Toronto, On

Abstract:

The Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST) Kanadyjski Instytut Nauki o Żywności i Technologii (CIFST) jest stowarzyszeniem profesjonalistów z branży spożywczej w Kanadzie. Stanowi forum wymiany myśli naukowej, oświatowej i gospodarczej wśród tych specjalistów, jak i reprezentujących ich poglądy na temat zagadnień naukowych i porządku publicznego. Stowarzyszenie zostało założone w 1951 roku. W skład CIFST wchodzi ponad 1200 członków. Są to naukowcy i technolodzy pracujący w przemyśle, administracji i środowiskach akademickich, którzy zobowiązują się do przyspieszenia rozwoju nauki o żywności i technologii żywności. Celami CIFST są: promowanie jakości, bezpieczeństwa i wartości zdrowotnej dostaw żywności poprzez zastosowanie nauki i technologii; zapewnienie forum dla wymiany informacji naukowych, edukacyjnych i biznesowych pomysłów i informacji; bycie poważnym głosem w kwestiach naukowych i porządku publicznego związane z kanadyjskim przemysłem spożywczym. Strona zawiera informacje na temat stowarzyszenia, jego pracy i wydarzeń, oraz sekcję treści dostępnych tylko dla członków. Strona dostępna jest w języku angielskim lub francuskim.

Source:

click here to follow the link

Digital copy identifier:

DIGONLINE001910

Language:

fre ; eng

KBN:

Technologia żywności

UKD:

63 Rolnictwo

Format:

text/html

Resource Identifier:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:187316

Sponsorship:

Synat

Object collections:

Last modified:

Mar 9, 2022

In our library since:

Nov 15, 2012

Number of object content hits:

27

Number of object content views in HTML format

6

All available object's versions:

https://www.jbc.bj.uj.edu.pl/publication/198424

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information